Partnereinknek olyan szolgáltatást biztositunk, hogy azzal elismerésüket vivjuk ki, mely elvezethet minket a megelégedettségnek arra a fokára, hogy elmondhassuk: értelme volt munkánknak.
 
    RO
HU
EN
DE
UA
BG
SRAz SVS City Média a marketing kommunikációs piac multinacionális szereplőjeként a kelet-közép európai országokban egyes ágazatokban immár piacvezetővé vált.

Tevékenységünk a marketing széles körére terjed ki, az általánostól a speciális területekig, igy a hagyományos reklámtevékenységtől a  településmarketingen át, a nyomtatott kiadványoktól a TV raklámokig, egészen - a modern társadalmi kihivásoknak megfelelően - az internetes kommunikációig.
Társaságunk több ezer önkormányzati és vállalati ügyféllel rendelkezik, Magyarországon, Romániában és Bulgáriában. Partnereink között megtalálhatók a különféle gazdasági kamarák, szövetségek és szervezetek Ausztriától Németországig.

Feladatunk, hogy kelet-közép Európa településeit, népeit, kulturális szokásait, gazdasági lehetőségeit, állami - és önkormányzati szerveit kapcsolati tőkével segitsük, lehetöséget biztositva arra, hogy Európa fejlett országainak kúlturális és gazdasági vérkeringéséhez csatlakozzanak.

Referenciák:

Bács-Kiskun megye »
Balaton és környéke »
Baranya megye »
Borsod-Abaúj-Zemplén megye »
Békés Megye »
Csongrád megye »
Fejér megye »
Gyõr-Moson-Sopron megye »
Hajdú-Bihar megye »
Heves megye »
Jász-Nagykun-Szolnok megye »
Komárom-Esztergom megye »
Nógrád megye »
Pest megye »
Somogy megye »
Szabolcs-Szatmár-Bereg megye »
Tolna »
Vas »
Veszprém »
Zala megye »

 
  Homepage : Contact
© Copyright SVS CityMedia, Minden jog fenntartva.